Professional Certificate in Strategic Health Planning

uten_navn.jpg

 

Registreringsfristen nærmer seg for Professional Certificate in Strategic Health Planning (profesjonsbeviset i strategisk helseplanlegging) som skal finne sted i London fra 19. til 23. mars 2018. Hvis du ønsker å utvikle strategier for å sikre effektiv helsepolitikk og å få en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon på dette området, vennligst registrer deg online nå for å sikre din  plass.

Påmelding før 15 desember 2017, vil få 25 % rabatt i kursavgift. Ta kontakt med arrangørene på enquiries@parlicentre.org umiddelbart for å dra nytte av rabatten.

Denne uken vil inneholde; Faglig godkjente programmet vil innebære undersøkelse av det internasjonale, nasjonale og lokale presset på helsesystemer, samt betydningen av strategi i utviklingen av effektive, rimelige og rettferdige helsestrukturer. 

Deltakerne vil samarbeide med ledende eksperter for å analysere og debattere sentrale temaer som helsefinansiering, sosiale determinanter og hvordan man bruker teknologi for å forbedre helseutfallet.

I tillegg til grundige casestudier og emne vil strategiske planlegging og lederskap som er skreddersydd spesielt for helsesystemene, utgjøre en integrert del av programmet, og likestillingsrollen vil være.

For mer informasjon - se program her,  ved telefon +44 20 3137 8648, eller email enquiries@parlicentre.org.